Fico vysvetľoval, prečo bola Flašíková-Beňová na rokovaní vlády

NETKY.SK • 6 November 2013, 13:59 • 2 min
Fico vysvetľoval, prečo bola Flašíková-Beňová na rokovaní vlády

BRATISLAVA – Dnešná prítomnosť europoslankyne Moniky Flašíkovej Beňovej (Smer-SD) na rokovaní vlády súvisela s tým, že sa v európskych štruktúrach definitívne rozhoduje o tom, či dostaneme výnimku na dlhšie čerpanie eurofondov.

slovakia

left justify in out

Tvrdil to dnes premiér Robert Fico (Smer-SD) v súvislosti s otázkou, či sa jeho spolustraníčka neobjavila na rokovaní kabinetu preto, že práve vedie kampaň pred regionálnymi voľbami. V nich kandiduje na predsedníčku Bratislavského samosprávneho kraja. Dnes ministrom predniesla správu o tom, ako pokročili rokovania o možnom ročnom predĺžení termínu na dlhšie čerpanie eurofondov pre Slovensko a Rumunsko. „Ja som veľmi rád, že pani poslankyňa Európskeho parlamentu nám pomáha veľmi výrazne,“ povedal Fico. Podľa neho to, čo robí Flašíková Beňová, je pre Slovenskú republiku. „Ja za to nemôžem, že sa nachádzame v termínoch, keď Európsky parlament má ísť o tom rozhodovať. Tak ja nebudem kvôli tomu odkladať voľby do VÚC, keď teraz potrebujeme vybaviť výnimku, aby Slovensko mohlo čerpať viac, “ dodal premiér.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies