Fico: K voľbám pristupujeme s rešpektom a nič nepokladáme za isté

NETKY.SK • 7 December 2015, 09:30 • 2 min
Fico: K voľbám pristupujeme s rešpektom a nič nepokladáme za isté

BRATISLAVA - Denník PRAVDA priniesol v aktuálnom vydaní rozhovor so slovenským premiérom Robertom Ficom. Podľa neho majú všetko v rukách voliči 5. marca 2016.

slovakia

left justify in out

"K voľbám pristupujeme s veľkým rešpektom a nič nepokladáme za isté. V prípade, že od voličov dostaneme opäť dôveru, rok 2016 bude rokom legislatívnej žatvy a v roku 2017 plánujeme postupný nábeh predstavených opatrení", uviedol premiér.

 

K problematike zvyšovania starobných dôchodkov premiér pripomenul, že trinásty dôchodok je neuveriteľne drahá vec. "Už len vianočný príspevok nás stojí 82 miliónov eur. Ak by sme išli na trinásty dôchodok okamžite, tak by sme ho rozdelili do dvanástich mesačných príspevkov a mesačne by sme na to museli vyčleniť stovky miliónov eur... Tu treba byť úprimný a my nechceme nikoho klamať sľubovaním zvyšovania nad možnosti rozpočtu". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies