Fico dal Draxlerovi zelenú: Skončí naša najmladšia vysoká škola?!

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 09:54 • 2 min
Fico dal Draxlerovi zelenú: Skončí naša najmladšia vysoká škola?!

BRATISLAVA - Skončí najmladšia vysoká škola?, položil si otázku denník Pravda. Zelenú na rušenie vysokých škôl, ktoré nespĺňajú kritériá kvality nastavené Akreditačnou komisiou, dal včera ministrovi školstva Jurajovi Draxlerovi premiér Robert Fico.

slovakia

left justify in out

Konkrétnu školu predseda vlády nechcel menovať. Rezort školstva však už predtým avizoval, že problém s akreditáciou má najmladšia súkromná vysoká škola na Slovensku Goethe Uni Bratislava.

 

Šéf Akreditačnej komisie Ľubor Fišera včera potvrdil, že súkromnej vysokej škole Goethe Uni sa v auguste končí akreditácia dvoch študijných programov, zatiaľ však nepožiadala o jej predĺženie.

 

Škola má 64 študentov a v prípade, že akreditáciu nezíska, od septembra by mali nastúpiť do inej školy, pričom nových študentov by už škola nemala prijímať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies