Ferrari prekvapili problémy so spoľahlivosťou

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 13:55 • 2 min
Ferrari prekvapili problémy so spoľahlivosťou

SACHÍR - Sebastian Vettel priznal, že problémy so spoľahlivosťou v skorej fáze sezóny formuly 1 prekvapili jeho tím Ferrari.

slovakia

left justify in out

Podľa nemeckého štvornásobného majstra sveta však nejde o dôsledky toho, že Scuderia sa zo všetkých síl snaží dotiahnuť na dominantný Mercedes.

 

Ferrari prišlo o jeden monopost na obidvoch úvodných veľkých cenách tohtoročného seriálu - v austrálskom Melbourne musel odstúpiť Kimi Räikkönen po tom, ako zlyhanie turbodúchadla vyvolalo požiar v airboxe a v bahrajnskom Sachíre Vettel ani neodštartoval do pretekov pre zlyhanie motora v zahrievacom kole.


"Počas zimy sme roztriedili naše problémy, na začiatku sme zostali v šoku z toho, čo sa prihodilo Kimimu. Dnes sme boli opäť prekvapení, takže potrebujeme pochopiť, čo sa stalo a poučiť sa," povedal Vettel pre Sky Sports.

 

"Je to šport, kde sa takéto veci stávajú. Neustále tlačenie na limit niekedy nevyjde podľa predstáv. Ale to nie je to, čo hľadáme, pracujeme tvrdo, aby sme sa dostali na prvé miesto," dodal Räikkönen, ktorý v Bahrajne obsadil druhé miesto. Obidve úvodné preteky vyhral Nico Rosberg z Mercedesu.

 

Ďalšie preteky sú 17. apríla v čínskom Šanghaji.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies