Ferguson odhalil svoju najväčšiu chybu v Manchestri

NETKY.SK • 15 Október 2015, 12:47 • 2 min
Ferguson odhalil svoju najväčšiu chybu v Manchestri

MANCHESTER - Futbalový trénerský velikán Sir Alex Ferguson priznal, že jeho najväčšou chybou počas pôsobenia v anglickom Manchestri United bolo na začiatku sezóny 2001/2002 predznamenanie ukončenia kariéry.

slovakia

left justify in out

Škótsky kouč sa napokon rozhodol pokračovať a posledný zápas na lavičke "červených diablov" absolvoval až v roku 2013 po zisku 38 trofejí.

"Myslím si, že to ovplyvnilo väčšinu hráčov a spolupracovníkov. Povedali si: 'Och, tréner odchádza'. Keď som potom v januári zmenil názor, začal som znovu premýšľať nad klubom a nad tým, ako ho dostať na vrchol. Krátko nato prišli do tímu Wayne Rooney s Cristianom Ronaldom. Odvtedy bolo všetko fantastické, získali sme mnoho trofejí," uviedol úspešný kouč pre portál ESPN.

Ferguson začal trénovať Manchester United v roku 1986 a na lavičke mužstva z Old Traffordu vydržal neuveriteľných 27 rokov. Za tú dobu sa s tímom tešil z 13 majstrovských titulov, dvakrát triumfoval v Lige majstrov, päťkrát v národnom pohári FA Cupe a štyrikrát v Ligovom pohári.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies