Fenerbahce prehral s Besiktasom 0:1 a nedotiahol sa na lídra

NETKY.SK • 4 Máj 2012, 07:11 • 2 min
Fenerbahce prehral s Besiktasom 0:1 a nedotiahol sa na lídra

Fenerbahce prehral s Besiktasom 0 1 a nedotiahol sa na lídra - Futbal Futbalisti Besiktasu Istanbul vyhrali v 4. kole tureckej futbalovej ligy v skupine o titul nad mestským rivalom z Fenerbahce a pripravili mu tak v nadstavbe vôbec prvú prehru.

slovakia

left justify in out

img

Futbalisti Besiktasu Istanbul vyhrali v 4. kole tureckej futbalovej ligy v skupine o titul nad mestským rivalom z Fenerbahce a pripravili mu tak v nadstavbe vôbec prvú prehru. Derby rozhodol na konci prvého dejstva gólom do šatne Hugo Almeida. 
      V stretnutí zasiahli do hry aj slovenskí reprezentanti - viac radosti mal v domácom drese Filip Hološko, ktorý sa dostal na trávnik v 73. minúte, Miroslav Stoch hral za hostí do 80. minúty. Fenerbahce po neúspechu na trávniku Besiktasu tak stráca na priebežného lídra Galatasaray Istanbul 3 body, do konca sezóny zostáva odohrať ešte dve kolá.

      Výsledok - o titul - 4. kolo:
      Besiktas Istanbul - Fenerbahce Istanbul 1:0
      /F. Hološko od 73. minúty - M. Stoch do 80. minúty/

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies