Fed Cup: Austrálčanky proti Nemkám na čele so Stosurovou

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 10:03 • 2 min
Fed Cup: Austrálčanky proti Nemkám na čele so Stosurovou

BRISBANE - Austrália vyrukuje so svojou rebríčkovou jednotkou Samanthou Stosurovou v domácom semifinále Pohára federácie 2014 ženských reprezentačných družstiev proti Nemecku.

slovakia

left justify in out

Kapitánka Alicia Moliková v stredu nominovala aj Casey Dellacquovú, Ashleigh Bartyovú a Storm Sandersovú. Dvanásty vzájomný zápas týchto súperov sa uskutoční 19. - 20. apríla v Brisbane na tvrdom povrchu vonku v Pat Rafter Arene areálu Queensland Tennis Centre. Austrálčanky vedú vo vzájomnej bilancii 8:4, ale naposledy boli takto ďaleko v roku 1993. Na trofej si siahli presne pred 40 rokmi pod vedením Evonne Goolagongovej.

 

Nemecká kapitánka Barbara Rittnerová sa bude spoliehať na rovnaké kvarteto, ktoré vo februári prešlo v bratislavskom štvrťfinále cez Slovenky: Angelique Kerberová, Andrea Petkovicová, Julia Görgesová a Anna-Lena Grönefeldová. 

 

Druhú semifinálovú dvojicu tvoria Češky a obhajkyne trofeje Talianky, stretnú sa v Ostrave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies