FC Janov blízko k dohode s Weissom ml.

NETKY.SK • 19 Jún 2013, 13:25 • 2 min
FC Janov blízko k dohode s Weissom ml.

SEVILLA - Slovenský futbalový reprezentačný krídelník Vladimír Weiss ml. by mohol pokračovať v kariére v talianskom klube FC Janov. Podľa portálu estadiodeportivo.com má klub, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Juraj Kucka, najbližšie k dohode s 23-ročným stredopoliarom.

slovakia

left justify in out

Napriek vyhláseniu Weissovho agenta Mina Raiolu o najlepšej ponuke od španielskeho klubu FC Sevilla talianske médiá informovali, že rokovania hráčovho agenta s FC Janov pokročili a je možné, že slovenský stredopoliar so skúsenosťami z Anglicka, Škótska či Španielska posilní práve Janovčanov. Nový športový riaditeľ FC Janov Daniele Delli Carri už skôr ponúkal poslednému zamestnávateľovi Weissa Delfino Pescara za hráča 1,8 milióna eur: teraz môže slovenského futbalistu získať zadarmo, keďže nie je zmluvne viazaný.

Vladimírovi Weissovi juniorovi vypršal kontrakt v Pescare, ktorá zostúpila do druhej najvyššej domácej súťaže Serie B. Slovenský reprezentant sa už skôr vyjadril, že má viacero ponúk, no rád by pokračoval v kariére v Taliansku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies