Staré mesto sa stalo vďaka módnemu podujatiu FASHIONLIVE! centrom módneho diania na Slovensku.

NETKY.SK • 26 Október 2018, 13:00 • 2 min
Staré mesto sa stalo vďaka módnemu podujatiu FASHIONLIVE! centrom módneho diania na Slovensku.

Minulý týždeň sa Bratislavské staré mesto nieslo v duchu dizajnu, módy a štýlu. Už po šiestykrát sa v priestoroch Starej tržnice konalo módne podujatie FASHIONLIVE!, ktoré si získalo srdcia nie len milovníkov módy, ale aj bežných návštevníkov.

slovakia

left justify in out

FASHIONLIVE! patrí medzi najväčšie módne podujatia na Slovensku. Jeho hlavným zámerom je priblížiť a predstaviť ako slovenskú, tak aj zahraničnú módnu scénu všetkým milovníkom módy. Hlavným programom udalosti boli najmä dizajnérske prehliadky, no súčasťou boli aj showroomy či diskusie s odborníkmi z oblasti módy.

 

Na udalosti predstavili svoje nové kolekcie návrhári ako Richard Rozbora, Boris Hanečka, Marcel Holubec W., Terézia Feňovčíková, Tereta Vu a mnoho ďalších. Svoje nové kolekcie predstavili aj značky ako Blažek či HAAZ. Šancu ukázať svoj talent nedostali len ostrieľaní návrhári, ale aj mladé talenty, čo prinieslo do priestorov trhoviska pestrosť  a moderný nádych. Udalosť sa niesla v príjemnom uvoľnenom duchu plnom kreativity a nevšednosti.

img

Vyvrcholením podujatia bolo odovzdávanie cien FASHIONLIVE! Awards. Hlavnú cenu v kategórii „Fresh Designer“ si odniesol mladý dizajnér Pavol Dendis, čerstvý absolvent Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave. Staré mesto sa na tri dni premenilo na centrum módneho diania a my sme radi, že sme mohli byť jeho súčasťou.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies