Fanúšikovia Zenitu spálili nemecký transparent

NETKY.SK • 20 Marec 2014, 18:52 • 2 min
Fanúšikovia Zenitu spálili nemecký transparent

NYON - UEFA avizovala, že podnikne kroky voči Zenitu pre používanie pyrotechniky a nevhodné správanie sa priaznivcov klubu.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia ruského futbalového klubu Zenit Petrohrad spálili nemecký transparent počas stredajšej odvety osemfinále Ligy majstrov na pôde Borussie Dortmund. Európska futbalová únia (UEFA) už avizovala, že podnikne kroky voči Zenitu pre používanie pyrotechniky a nevhodné správanie sa priaznivcov. 

 

Disciplinárna komisia UEFA sa bude týmto prípadom zaoberať 14. mája. Prípadné sankcie sa budú vzťahovať až na budúcu sezónu, keďže Petrohrad napriek stredajšiemu víťazstvu 2:1 už nepokračuje v Lige majstrov. V prvom osemfinálovom zápase totiž doma podľahol Borussii 2:4.

 

Zenit Petrohrad čelil sankciám zo strany UEFA už po decembrovom incidente, keď jeho fanúšikovia vytiahli rasistický transparent počas duelu skupinovej fázy na ihrisku Austrie Viedeň. Európska futbalová únia reagovala uzavretím časti štadióna pre domáci súboj proti Dortmundu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies