Fanúšikovia bojových umení sú vo vytržení, táto kočka bude zápasiť pod hlavičkou UFC!

NETKY.SK • 12 Január 2018, 08:50 • 2 min
Fanúšikovia bojových umení sú vo vytržení, táto kočka bude zápasiť pod hlavičkou UFC!

BRATISLAVA - Azda jedna z najlepších zápasníčok Jiu Jitsu na svete Mackenzie Dernová sa stala zápasníčkou prestížnej organizácie UFC (Ultimate Fight Championship). A dobrou správou pre jej fanúšikov je, že na jej debut nemusia ani dlho čakať.

slovakia

left justify in out

Organizátor zápasov UFC Sean Shelby potvrdil, že po jednom zápase v Invicta FC dostane šancu rovno medzi najskúsenejšími zápasničkami pod hlavičkou UFC. Dernová má iba 24 rokov, na svojom konte má 5 víťazných zápasov, z toho 3-krát vyhrala pred časovým limitom a 2-krát na body. Je profesionálkou iba 18 mesiacov.

 

V Brazílskom Jiu Jitsu patrí k najlepším zápasníčkam na svete. Je dvojnásobnou majsterkou sveta v GI (zápasí v kimone) a dvojnásobnou majsterkou sveta v No-GI (bez kimona).

 

img

 

Popri zlatých medailách sa jej na týchto šampionátoch viackrát ušlo aj striebro a bronz. Svoju profesionálnu kariéru začala v organizácií Legacy Fighting Alliance, kde sa už po druhom víťazstve zapísala do pamäti fanúšikov, keď svoju súperku doslova "zauzlila" a prinútila ju vzdať sa.

 

Jej prvý zápas v Invicta FC skončil tiež výhrou, zápasila proti skúsenejšej Kaline Medeirosovej, ktorú zdolala tesne pred koncom tretieho kola na armbar.

Jej súperkou na UFC 222 by mala byť Ashley Yoderová. Bola účastníčkou reality show Ultimate Fighter 23 kde si zozbierala skóre 1-1. Potom ešte raz zápasila v Invicte FC, kde vyhrala nad Amber Brownovou na armbar. Jej skóre je 5 výhier a 3 prehry. Posledné dva zápasy bojovala pod záštitou UFC, zatiaľ dvakrát prehrala na body.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies