VIDEO Fanúšikovia Besiktasu takto znepríjemňovali noc futbalistom Liverpoolu

NETKY.SK • 26 Február 2015, 19:40 • 2 min
VIDEO Fanúšikovia Besiktasu takto znepríjemňovali noc futbalistom Liverpoolu

ISTANBUL - Liverpool dnes večer nastúpi proti Besiktasu v odvetnom zápase Európskej ligy v tureckom Istanbule.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia Liverpoolu spomínajú na Istanbul v dobrom, keďže v roku 2005 sa na tomto štadióne hralo finále Ligy majstrov. V zápase proti sebe nastúpili AC Miláno proti Liverpoolu a bol to jedinečný zápas. Taliansky tím viedol po prvom polčase 3-0 a vyzeralo to, že o všetkom je rozhodnuté. Liverpool však nezložil zbrane a v druhom polčase vyrovnal stav na 3-3 a stačilo mu na to iba neuveriteľných šesť minút. Steven Gerrard, Vladimír Šmicer a Xabi Alonso boli liverpoolskymi hrdinami.

Tentokrát to však mali hráči Liverpoolu v Istanbule trošku iné. Fanúšikovia Besiktasu ich nevítali zrovna na červenom koberci.

 

Na tomto videu je vidieť, ako hráči anglického klubu strávili uplynulú noc. Tureckí fanúšikovia jazdili celú noc okolo hotela, kde boli futbalisti Liverpoolu ubytovaní a vytrvalo trúbili. Skrátka robili všetko preto, aby si hráči pred dôležitým zápasom neodpočinuli a privolané policajné hliadky tiež neboli veľmi účinné.

 



Dnes večer sa uvidí, či táto taktika fanúšikov Besiktasu zabrala a hráči Liverpoolu budú mať ťažké nohy. Určite ich však nepotešia hrozivé transparenty z tvrdého jadra Carsi, ktoré ich tam budú čakať.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies