VIDEO Fanúšikovia Besiktasu Istanbul v uliciach Liverpoolu

NETKY.SK • 20 Február 2015, 19:30 • 2 min
VIDEO Fanúšikovia Besiktasu Istanbul v uliciach Liverpoolu

LIVERPOOL – Pred včerajším zápasom Európskej ligy medzi Liverpoolom a Besiktasom to v uliciach domáceho tímu doslova vrelo. Fanúšikovia hosťujúceho tímu prezentovali svoju prítomnosť svetlicami a hlasným skandovaním.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia tureckého Besiktasu sú známy na celom svete a včera sa o ich temperamente presvedčili obyvatelia Liverpoolu, kde spôsobili značný rozruch pri presune na Anfield Road.

 



Početná skupina tureckých fanúšikov sa objavila na North John Street, kde vytvorili horúcu atmosféru s výdatnou podporou pyrotechniky, čo pritiahlo značnú pozornosť polície.

 



Fanúšikovia Besiktasu Istanbul boli počas trojkilometrového pochodu na štadión vyzbrojení svetlicami a transparentmi. Početná policajná eskorta ich doprevadila na štadión bez nejakých vážnejších incidentov.

 



Ešte pred začiatkom zápasu tréner Besiktasu Slaven Bilić povedal: "Samozrejme Anfield je špeciálny štadión, zvlášť keď som tu hrával v derby zápasoch za Everton. Bola to jedinečná atmosféra."

 

Liverpool to v odvete bude mať nesmierne ťažké. Pozrite si čo ich bude čakať v Istanbule!

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies