Fanúšik videohry FIFA chcel skúsiť šťastie ako tréner Liverpoolu

NETKY.SK • 11 Október 2015, 16:15 • 2 min
Fanúšik videohry FIFA chcel skúsiť šťastie ako tréner Liverpoolu

LIVERPOOL – Novým trénerom Liverpoolu sa stal Jürgen Klopp, vyšlo však najavo, že nebol jediným kandidátom na túto pozíciu.

slovakia

left justify in out

O uvoľnenú pozíciu trénera futbalového tímu z Anfield Road sa uchádzal aj fanúšik videohry Fifa Adam Kneale a do klubu poslal aj žiadosť o prijatie. Keby ste si mysleli, že sa jedná o vtip, tak by ste sa mýlili, klub mu dokonca poslal aj odpoveď.

Generálny riaditeľ FC Liverpoolu Ian Ayre poslal Adamovi odpoveď s vysvetlením, prečo prácu dostal niekto iný. Hlavným dôvodom uprednostnenia Kloppa bolo, že bývalý kormidelník Borussie Dortmund má predsa len o niečo viac skúseností.

Adam Kneale v liste priblížil svoj trénerský úspech vo videohre FIFA 15, kde sa mu s tímom Portsmouthu podarilo postúpiť z League One až do Premier League, ktorú dokonca vyhral. Úspech dosiahol aj v Lige majstrov kde taktiež triumfoval.

Riaditeľ Ayre vášnivému fanúšikovi v liste vysvetlil, že by musel mať viac skúseností v profesionálnom futbale, aby mohli zvažovať jeho záujem o pozíciu klubového trénera.

 

img

 

Odpoveď FC Liverpool na list fanúšika videohry Fifa v úplnom znení


Vážený pán Kneale,

Ďakujem za váš nedávny záujem o súčasné voľné miesto pozície trénera v Liverpool Football Club.

Bohužiaľ momentálne nie sme schopní spracovať váš záujem, nakoľko hľadáme niekoho, kto má viac skúseností v profesionálnom futbale. Pokiaľ ide o skúsenosti, ktoré ste nám poskytli, teda priviesť Portsmouth FC z League One do Premier League a vyhrať ju, rovnako aj Ligu majstrov v štyroch sezónach videohry FIFA 15, nie sú štadardné, ktoré by sme momentálne hľadali.

Ďakujeme však za Váš záujem a tešíme sa vaše správy aj v budúcnosti.

S pozdravom,

Ian Ayre
Generálny riaditeľ




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies