Falošní policajti vtrhli do bytu a ukradli tisícky eur

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 15:18 • 2 min
Falošní policajti vtrhli do bytu a ukradli tisícky eur

BRATISLAVA - Traja neznámi páchatelia maskovaní kuklami a oblečení v čiernych tričkách s nápisom polícia v utorok večer vtrhli do bytu na Smikovej ulici v Bratislave, z ktorého ukradli tisícky eur.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, falošní policajti najskôr v byte zviazali 43-ročného muža, 40-ročnú ženu a ich 19-ročného syna.

 

Páchatelia sa zmocnili trezoru, kód od neho si vyžiadali pod hrozbou použitia zbrane od poškodeného 43-ročného muža. Z bytu ukradli od 10- do 20-tisíc eur, tablet a dva mobilné telefóny, odniesli si aj kľúče od bytu. "Ich konaním poškodené osoby utrpeli psychickú ujmu," povedala Kurucová. Žiadne osoby sa nezranili. Kľúče od bytu neskôr našli policajti pohodené v tráve pred bytovým domom. 

 

Traja muži, ktorí sa vydávali za policajtov, boli vysokí približne 185 až 190 cm, vo veku od 30 do 40 rokov a mali športové postavy. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri ich vypátraní, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies