Falcao: V Brazílii budem hrať vtedy, ak budem úplne fit

NETKY.SK • 17 Máj 2014, 11:02 • 2 min
Falcao: V Brazílii budem hrať vtedy, ak budem úplne fit

MADRID - Kolumbijský futbalista Radamel Falcao bude hrať na svetovom šampionáte v Brazílii len v prípade, ak bude úplne zdravotne fit. Kanonier AS Monaco je pre zranenie kolena mimo hru od januára.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný Falcao sa podrobil operácii potrhaných vonkajších väzov na ľavom kolene. Dobre si uvedomuje, že byť 100% pripravený do úvodného duelu 14. júna proti Grécku, je prakticky nemožné. 
      

"Ak sa budem dobre cítiť, tak na majstrovstvá sveta pôjdem. Ak budem mať pocit, že nemôžem do mužstva nič priniesť, tak budem opatrný a nepocestujem tam. Zatiaľ sa však situácia zlepšuje bez nejakých komplikácii," povedal juhoamerický kanonier pre španielsky športový denník Marca.
      

Falcao zatiaľ figuruje v 30-člennej predbežnej kolumbijskej nominácii, ktorá sa zúži na 23 hráčov do 2. júna. Kolumbia bude hrať na finálovom turnaji v Brazílii v základnej C-skupine ešte s Pobrežím Slonoviny a Japonskom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies