Fábregas do Manchestru United neprestúpi

NETKY.SK • 5 August 2013, 10:45 • 2 min
Fábregas do Manchestru United neprestúpi

BARCELONA - Anglický Manchester United sa stiahol z boja o španielskeho futbalistu v službách FC Barcelona Cesca Fábregasa. Tvrdí to športový riaditeľ katalánskeho klubu Andoni Zubizarreta.

slovakia

left justify in out

Barcelončania odmietli dve ponuky úradujúceho anglického šampióna. "Manchester sa o hráča zaujímal, ale pochopil, že ho nechceme predať. Vzdali to," cituje bývalého brankára španielskej reprezentácie denník Sport.

Fábregas pred dvoma rokmi zvýšil konkurenciu v strede poľa FC Barcelona prestupom z Arsenalu Londýn. Pri Xavim Hernándezovi a Andrésovi Iniestovi však hral na pozícii za jediným útočným hrotom Lionelom Messim iba druhé husle. Odchod Thiaga Alcantaru do Bayernu Mníchov a pribúdajúce krížiky na chrbte Xaviho (33 rokov) by to mohli zmeniť. 

"Cesc je mimoriadny hráč, spoliehame sa na neho. Má výborný prehľad v hre, pomáha v obrane, patrí mu dres s číslom štyri a my ho nepredáme," zopakoval Zubizarreta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies