F1: Verstappena otec nekopne do rozkroku

NETKY.SK • 21 September 2015, 12:08 • 2 min
F1: Verstappena otec nekopne do rozkroku

MARINA BAY - Pilot formuly 1 Max Verstappen po nedeľňajšej Veľkej cene Singapuru vyhlásil, že jeho otec a manažér v jednej osobne Jos by ho nakopal medzi nohy, ak by pred seba pustil tímového kolegu z Toro Rosso Carlosa Sainza.

slovakia

left justify in out

V závere veľkej ceny dostal 17-ročný Holanďan jazdiaci na ôsmej pozícii príkaz z boxového múru, aby sa nechal predbehnúť Sainzom, ktorý mal čerstvejšie pneumatiky a mohol teoreticky ohroziť siedmeho Sergia Péreza. Verstappen však neuposlúchol a svoje miesto neprepustil. "Áno, otec mi povedal, že by ma za to nakopal do gulí," uviedol syn bývalého pretekára F1 a následne vysvetlil incident: "Nevidel som dôvod na výmenu pozícií. Pérez mal takú maximálnu rýchlosť, že sme nemali šancu ho predstihnúť. Keby sme mali rôzne stratégie, nemal by som s tým problém. Taktiku sme však mali obaja rovnakú."


Šéf Toro Rosso Franz Tost neskôr povedal, že sa mladý pilot rozhodol správne a jazdci si všetko po pretekoch vydiskutovali. "Už som sa stihol porozprávať s Carlosom. Všetko je v poriadku. Nemyslím si, že je nahnevaný," dodal Verstappen. Informácie pochádzajú zo serveru ESPN.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies