F1: Nemecký Hockenheimring sa asi neudrží v kalendári 2017

NETKY.SK • 25 November 2016, 15:38 • 2 min
F1: Nemecký Hockenheimring sa asi neudrží v kalendári 2017

ABÚ ZABÍ - So zotrvaním Veľkej ceny Nemecka v kalendári nasledujúcej sezóny seriálu formuly 1 to nevyzerá dobre.

slovakia

left justify in out

Preteky v Hockehnheime pravdepodobne vypadnú z programu, v ktorom mali doteraz iba pozíciu nepotvrdenej položky pri termíne 30. júla 2017. Neisté je tiež konanie brazílskej a kanadskej VC. Svetová rada motoristického športu trojicu oficiálne potvrdí alebo vylúči budúcu stredu. Nemecké médiá vopred informujú o nepriaznivom verdikte. Jednotlivé tímy to už vraj zahrnuli do svojich cestovných plánov.


"Nie sme z toho nadšení, ale ani prekvapení, veď termín bol iba podmienečný. Nedokázali sme vylúčiť všetky finančné riziká, čo bola vždy naša základná podmienka," uviedol riaditeľ Hockenheimringu Georg Seiler.

 

Nemecké preteky chýbali na zozname aj v roku 2015, čo je zarážajúce vzhľadom na dlhodobú dominanciu Mercedesu v prestížnom seriáli. V ročníku 2016 by navyše mohol obhajovať titul nemecký pilot tohto tímu Nico Rosberg.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies