F1: Button o budúcnosti stále nemá jasno, sústredí sa na 'domácu' VC v Japonsku

NETKY.SK • 24 September 2015, 12:09 • 2 min
F1: Button o budúcnosti stále nemá jasno, sústredí sa na 'domácu' VC v Japonsku

SUZUKA - Britský pilot formuly 1 Jenson Button stále definitívne nerozhodol o svojej budúcnosti v seriáli. Momentálne venuje plnú pozornosť víkendovej Veľkej cene Japonska v Suzuke, ktorú považuje za svoju "domovskú". Jeho manželka Jessica sa totiž v Japonsku narodila.

slovakia

left justify in out

Podľa viacerých britských médií má pilot McLarenu práve v Suzuke oznámiť svoj úmysel opustiť kolotoč efjednotky. "Ešte nie je nič isté, nemám nové informácie," povedal vo štvrtok Button, ktorému McLaren údajne ponúkol nový kontrakt, ale za horších finančných podmienok.

 

Majster sveta z roku 2009 sa v tejto sezóne výsledkovo trápi, bodoval iba v dvoch z doterajších 13 pretekov. Naposledy v Singapure predčasne skončil pre problémy s prevodovkou. Spolu má na konte už 281 Veľkých cien a 15 víťazstiev, v F1 debutoval v roku 2000.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies