Exružomberčan Skalák posilou anglického Brightonu

NETKY.SK • 2 Február 2016, 10:05 • 2 min
Exružomberčan Skalák posilou anglického Brightonu

BRIGHTON - Český futbalový reprezentant Jiří Skalák prestúpil z FK Mladá Boleslav do anglického druholigového klubu Brighton & Hove Albion. Dvadsaťtriročný rodák z Pardubíc podpísal s novým zamestnávateľom kontrakt na tri a pol roka.

slovakia

left justify in out

"Je to šikovný a technický hráč. Monitorovali sme jeho hru dlhšie obdobie, takže sme radi, že sme napokon úspešne zrealizovali transfer," cituje BBC Sport vyjadrenia kouča Brightonu Chrisa Hughtona na adresu päťnásobného českého reprezentanta. "Prestúpil som do piatej najlepšej ligy sveta. Mužstvo má ambície postúpiť do Premier League. Ponuka bola lákavá," vyhlásil podľa webu isport.cz Skalák, ktorý v jesennej časti českej Synot ligy strelil šesť gólov.


Skalák v sezóne 2011/2012 pôsobil na Slovensku v tíme MFK Ružomberok. Brightonu aktuálne patrí štvrtá priečka v tabuľke druhej najvyššej anglickej súťaže The Championship.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies