Evita to vzdala: už žiadne novoročné predsavzatia!

NETKY.SK • 1 Január 2018, 10:51 • 2 min
Evita to vzdala: už žiadne novoročné predsavzatia!

BRATISLAVA - Slovenská spisovateľka Eva Urbaníková, známa aj ako Evita, si kedysi spisovala svoje novoročné predsavzatia, ale už to nerobí.

slovakia

left justify in out

Vzdala to podľa svojich slov "nadobro". Prečo? „Dlho som to robila, ale potom som zistila, že ich len z roka na rok prepisujem. Taliančinu som mala napísanú v zozname sedem rokov - a nikdy som sa ju nenaučila. Tak som si povedala, že čo chcem urobiť, urobím aj bez toho, aby bol január, a čo mi nemá byť dopriate, to mi dopriate nebude a na celé záväzky som sa vykašľala,“ povedala s úsmevom pre agentúru SITA.

V roku 2018 sa plánuje okrem písania venovať i televíznej tvorbe. „Mám už podpísanú zmluvu s televíziou JOJ a z mojich knižiek robíme desať televíznych filmov. Myslím, že v roku 2019 pôjdu v telke, každý týždeň jeden. A ak niektorú z knižiek do televíznej série nezaradíme, možno z nej spravím aj ďalší kinofilm,“ prezradila svoje plány.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies