Evelyn si zahrá s Prachařom: Už čoskoro sa objavia v komédii LOVEnie

NETKY.SK • 15 Február 2019, 10:26 • 2 min
Evelyn si zahrá s Prachařom: Už čoskoro sa objavia v komédii LOVEnie

BRATISLAVA - Do slovenských kín príde 21. marca nová komédia LOVEnie režiséra Karla Janáka. Hlavné úlohy si v snímke zahrali Ester Geislerová, Eva Kramerová alias Evelyn či Jakub Prachař.

slovakia

left justify in out

Ester Geislerová sa predstaví v úlohe Elišky, ktorá čaká na vytúženú svadbu, no ženích v rozhodujúcej chvíli vezme nohy na plecia a utečie priamo spred oltára. Zdrvenú nevestu podrží kamarátka Paťa v podaní Evy Kramerovej, ktorá našťastie presne vie, čo robiť. Jej recept je jasný - Eliška potrebuje novú známosť a predovšetkým prísun sexu. Eliška si teda na radu kamarátky zakladá profil na osvedčenej zoznamke a vrhá sa do randenia naslepo, aby v rade katastrofických schôdzok a sérii trapasov skúsila nájsť nový vzťah. Láska pritom nie je jej jediný problém, musí sa totiž aj rýchlo presťahovať a jedinou možnosťou je bývať s nevlastným bratom, ktorého stvárnil Jakub Prachař. Ten však Elišku u seba doma za žiadnych okolností nechce a navyše na streche domu chová včely.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niečo sa chystá 😲🤫😉 #LOVEnie #kareljanak #jakubprachar #estergeislerova

Príspevok, ktorý zdieľa Bontonfilm Slovensko (@bontonfilm_slovensko),


Vo vedľajších úlohách sa v novinke predstavia Veronika Žilková, Ondřej Malý, Jaroslav Plesl, Jana Švandová či Martin Písařík, ktorý stvárnil spomínaného ženícha na úteku.

 


Ester Geislerová sa s Karlom Janákom stretla už pri spolupráci na komédii Snowboarďáci (2004) a zahrala si i v ďalších filmoch. Len minulý rok ju slovenskí diváci a diváčky mohli vidieť vo dvoch nových snímkach - po boku Anny Polívkovej sa objavila v komédii Dve nevesty a jedna svadba Tomáša Svobodu a jednu z vedľajších postáv stvárnila i v Chate na predaj Tomáša Pavlíčka. Komédia LOVEnie je však jej prvým filmom, v ktorom si zahrala hlavnú úlohu. „Ester bola pre romantickú komédiu skvelá voľba. Jej komika je často jemná, založená na nadhľade a jemnej irónii. Vie byť naozajstná, úprimne nešťastná aj veľmi sexi,“ povedal o herečke Janák. Geislerovú zas na známom režisérovi zaujalo, ako presne dokáže vykresliť ženskú dušu. „Celkom ma prekvapilo, ako sa Karel s istotou orientuje vo vnútorných ženských pohnútkach. A k tomu má cit pre komédiu,“ uviedla herečka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies