Talianske médiá o Ronaldovi: Už to nie je ten hráč ako v Reale

NETKY.SK • 18 Jún 2020, 17:57 • 2 min
Talianske médiá o Ronaldovi: Už to nie je ten hráč ako v Reale

TALIANSKO - Mala to byť jeho tridsiata trofej v sumáre klubovej a reprezentačnej kariéry a zároveň darček k 10. narodeninám pre syna Cristiana juniora. Realita však bola iná. Na Olympijskom štadióne v Ríme vo finále Coppa Italia sa za 120 minút riadneho hracieho času aj predĺženia strelecky nepresadil nielen Cristiano Ronaldo, ale ani jeden z jeho spoluhráčov.

slovakia

left justify in out

Finále talianskeho pohára 

Juventus napokon prehral s Neapolom 2:4 po strelách zo značky pokutového kopu. A obávaný zakončovateľ CR7 sa ako zamýšľaný posledný exekútor ani nedostal k slovu. Ronaldo mal na konci slzy na krajíčku a denník Gazzetta dello Sport mu to spočítal aj za spoluhráčov.

 

 

Talianske médiá ho nešetria
"Chcel byť hrdina a rozhodnúť na konci rozstrelu o víťazstve svojho tímu. Prerátal sa však a čo sa týka zápasu, bol to najslabší muž na trávniku. Chýbala mu iskra. Ak bude takto pokračovať, zvädne veľmi rýchlo," napísala Gazzetta o päťnásobnom držiteľovi Zlatej lopty pre najlepšieho svetového futbalistu.

 

Stopka pre koronavírus Ronaldovi nepomohla 
Tridsaťpäťročný Ronaldo ťahal pred marcovým prerušením sezóny sériu 14 zápasov, v ktorých zakaždým skóroval a dostal sa až na 19 gólov. Koronavírus ho však zastavil v rozlete a vo dvoch pohárových zápasoch po reštarte sezóny nebol vo svojej koži. Pred týždňom v semifinále proti AC Miláno nepremenil pokutový kop a potom sa vytratil z ihriska. Proti Neapolu vo finále sa snažil byť aktívny, ale zakončenie mu nevychádzalo. "Chce strieľať vždy, keď má loptu na kopačkách. Lenže si musí uvedomiť, že to už nefunguje ako kedysi, keď hrával v Reale Madrid," pripomenula Gazzetta.

 

img

 

Podľa trénera "Juve" mu len chýba prax 
Tréner Maurizio Sarri bol k svojej portugalskej hviezde o čosi zhovievavejší. "Jeho fyzická kondícia je momentálne možno najlepšia z celej sezóny. Znamená to, že počas prestávky trénoval veľmi veľa. Chýba mu však herná prax, čo je vidieť na pomalšej akcelerácii aj celkovej rýchlosti. Tam to nie je to, na čo sme zvyknutí z minulosti. Je to však normálne, keďže dlho nehral súťažný zápas," skonštatoval Sarri.

 

Prestup?

Talianske médiá už špekulujú, že by mohol nespokojný Ronaldo po tejto sezóne Juventus opustiť. Na čelo záujemcov o jeho služby sa už postavila anglická Chelsea, ktorá má údajne pripravených 120 miliónov na jeho získanie. Oficiálne vyjadrenia však zatiaľ hovoria o tom, že Ronaldo zostáva v Turíne aj na sezónu 2020/2021.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies