Essien prestúpil z Chelsea Londýn do AC Miláno

NETKY.SK • 27 Január 2014, 13:26 • 2 min
Essien prestúpil z Chelsea Londýn do AC Miláno

MILÁNO - Futbalový stredopoliar anglického klubu Chelsea Londýn Michael Essien skompletizoval prestup do AC Miláno. Informovala v pondelok agentúra Reuters. Na Stamford Bridge pôsobil vyše osem rokov.

slovakia

left justify in out

Essien prišiel do Chelsea v roku 2005. Vyhral s ňou Ligu majstrov, dvakrát Premier League a štyrikrát FA Cup. V drese "The Blues" odohral 256 zápasov a strelil 25 gólov. Minulú sezónu absolvoval na hosťovaní v Reale Madrid.

Podľa talianskych médií by mal 31-ročný futbalista podpísať zmluvu s AC do júna 2015. "Aby sme ukázali rešpekt k Michaelovi, nebránili sme v prestupe. Boli by sme šťastní, ak by tu zostal, pretože je to fantastický hráč a tomuto klubu odovzdal všetko. Je tu však pre neho ďalšia skvelá šanca. Prajem mu úspech v Miláne aj s Ghanou na MS," povedal portugalský tréner Chelsea Jose Mourinho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies