Emilia Clarke by rada stvárnila ženskú verziu Jamesa Bonda

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 15:21 • 2 min
Emilia Clarke by rada stvárnila ženskú verziu Jamesa Bonda

BRATISLAVA - Anglická herečka Emilia Clarke by rada stvárnila ženskú verziu legendárneho Jamesa Bonda. Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Londýna to prezradila v rozhovore pre britský denník Daily Star. Herečka tiež uviedla, že nová postava by sa volala Jane Bond a po jej boku by sa predstavil Leonardo DiCaprio.

slovakia

left justify in out

Režisér Sam Mendes, ktorý nakrútil bondovky Skyfall (2012) a Spectre (2015), nedávno povedal, že sa nebude podieľať na ďalšom filme o agentovi 007. Filmár neuviedol meno svojho nástupcu a taktiež neprezradil, či svetoznámu postavu v ďalšom filme opäť stvárni Daniel Craig, ktorý sa predstavil ako James Bond okrem spomínaných dvoch snímok aj v tituloch Casino Royale (2006) a Quantum of Solace (2008).


Emilia Isabelle Euphemia Rose Clarke je známa najmä ako Daenerys Targaryen zo seriálu Hra o tróny (2011). Okrem toho sa predstavila vo filmoch Spike Island (2012), Dom Hemingway (2013) a Terminator: Genisys (2015).

 

V roku 2014 ju pánsky online magazín AskMen.com vyhlásil za najpríťažlivejšiu ženu sveta, v septembri 2015 ju zasa magazín GQ označil za Ženu roka a v októbri ju pánsky mesačník Esquire vyhlásil za Najsexi ženu. Diváci a diváčky ju budú môcť vidieť aj v dráme Predtým, ako som ťa spoznala, ktorú začnú premietať v slovenských kinách 30. júna.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies