EL: Výtržnosti gréckych fanúšikov pred zápasom PAOK Solún

NETKY.SK • 22 Február 2017, 11:48 • 2 min
EL: Výtržnosti gréckych fanúšikov pred zápasom PAOK Solún

Gelsenkirchen - Nemecká polícia musela zasahovať pred stredajším odvetným zápasom šestnásťfinále futbalovej Európskej ligy 2016/2017 medzi domácim Schalke 04 a gréckym PAOK Solún.

slovakia

left justify in out

Polícia v utorok večer v centre Gelsenkirchenu riešila násilný konflikt medzi oboma tábormi fanúšikov. Približne tridsať priaznivcov gréckeho klubu sa dostalo do sporu s mužom, ktorý je napojený na miestnu futbalovú scénu. Na pomoc mu prišlo asi štyridsať osôb, ďalším konfliktom zabránili bezpečnostné zložky.

 

Solúnskych fanúšikov potom odviezol autobus s policajným sprievodom do Essenu, kde ich posadili na vlak do Düsseldorfu, odkiaľ pôvodne dorazili. Na zápas by malo prísť dokopy asi 3500 gréckych priaznivcov. Polícia vyhodnotila duel ako vysoko rizikový. Úvodné stretnutie sa skončilo triumfom nemeckého tímu 3:0. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies