EL: Legia s Kuciakom a Dudom vo štvrtok o prvenstvo v skupine

NETKY.SK • 11 December 2014, 08:18 • 2 min
EL: Legia s Kuciakom a Dudom vo štvrtok o prvenstvo v skupine

VARŠAVA - Legia Varšava, v kádri aj so slovenskými futbalistami Dušanom Kuciakom a Ondrejom Dudom, má pred štvrtkovým záverečným kolom skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2014/2015 istotu postupu do vyraďovacej časti tejto súťaže. V priamom súboji o prvenstvo v L-skupine privítajú Poliaci doma turecký Trabzonspor.

slovakia

left justify in out

Na stredajšej predzápasovej tlačovej konferencii sa objavil okrem trénera Henninga Berga aj slovenský brankár Dušan Kuciak: "K zápasu pristupujeme skromne. Veríme však, že ich môžeme zdolať, pretože sa nám to už podarilo. Naši tréneri a analytici súpera pozorne sledujú," priniesol prepis slov 29-ročného gólmana oficiálny web klubu legia.com. 

 

Varšavčania nastúpia pred prázdnymi tribúnami, čo Kuciaka logicky neteší: "Je to nepríjemné, už počas rozcvičky vidíte opustené sedadlá. Už sme však v takýchto podmienkach hrali," pokračoval slovenský reprezentant. 


Legia je pred posledným kolom na čele L-skupiny - o dva body pred Trabzonsporom. Na prvenstvo jej vo štvrtok stačí nerozhodný výsledok. “Niet pochýb, že zajtra budeme hrať na víťazstvo. Bojujeme o body do rebríčka UEFA, aj keď, samozrejme, vieme, že remíza nám stačí na prvé miesto v skupine. Hovorili sme o tom, že v play-off môžeme naraziť na Celtic Glasgow. Dva razy sme ho zdolali, stačí. Niektorí spoluhráči by si to však radi zopakovali," uzavrel bývalý hráč Trenčína či Žiliny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies