EL: Hrošovský je pred odvetou v Novom Sade optimista

NETKY.SK • 27 August 2015, 08:14 • 2 min
EL: Hrošovský je pred odvetou v Novom Sade optimista

PLZEŇ - Slovenský futbalista v službách českej Viktorie Plzeň Patrik Hrošovský sa teší z priestoru, ktorý dostáva od trénera Karla Krejčího.

slovakia

left justify in out

Ten po štyroch ligových kolách nahradil vo funkcii Miroslava Koubeka. "Neviem, prečo som vtedy neodstával príležitosť, ale teraz cítim dôveru a to je dôležité," povedal 23-ročný stredopoliar v rozhovore pre iDnes.cz pred štvrtkovým odvetným stretnutím play-off o postup do skupinovej fázy Európskej ligy s Novým Sadom na pôde súpera (20.30 h). Práve v prvom dueli s tímom zo srbskej Vojvodiny sa rodák z Prievidze Hrošovský objavil po dlhšom čase v základnej jedenástke. "Mal som z toho dobrý pocit, zápas nám vyšiel, zvíťazili sme 3:0 a to je dobrý výsledok. Navyše, pretrhli sme šnúru štyroch duelov bez triumfu. Naposledy v Olomouci som nehral pre problémy s kolenom, ale vo štvrtok by som mal byť v poriadku. Ak by sa nám podarilo skórovať aj na ich pôde, museli by dať päť gólov, čo by sa asi nestalo," neskrýval optimizmus slovenský reprezentant.


Stredopoliar Hrošovský pôsobí v Plzni od roku 2011, v ostatnej sezóne nastúpil na 27 ligových stretnutí. SR doposiaľ reprezentoval štyrikrát.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies