Prekliaty večer nepríde ani o tento zápas: Jednotka váhy dostala súpera na poslednú chvíľu

NETKY.SK • 10 Jún 2023, 10:15 • 2 min
Prekliaty večer nepríde ani o tento zápas: Jednotka váhy dostala súpera na poslednú chvíľu

Keďže Eldorovi Kurbonboevovi zakázal doktor ďalšie zhadzovanie a uzbeckého bojovníka hospitalizovali v nemocnici, Dominik Toporcer razom nemal súpera. V Bratislave sa však jednotka bantamovej váhy RFA predsa len ukáže, no svoj MMA rekord nevylepší. Pod pravidlami Real Fight ho vyzve Tomáš Vojtela vo váhe do 70 kilogramov.

slovakia

left justify in out

Z tohto hľadiska je to pre Toporcera veľký skok a aj keď je proti amatérskemu bojovníkovi považovaný za favorita, bude proti nemu stáť výrazne väčší a ťažší protivník. Zápas Toporcer vs. Vojtela prebehne už dnes na RFA 11 a sledovať ho môžete prostredníctvom platformy PPV.

 

Rad zrušených zápasov

Turnaj RFA 11 sa začal rúcať ako domček z karát, keď Nenad Avramovič bez uvedenia dôvodu odstúpil z jeho titulového zápasu proti Dominikovi Humburgerovi. Krátko nato sa zrušil zápas Ďatelinka vs. Vladimir a odstúpil aj súper Jakuba Benka, Poliak Kacper Fratczak.

 

Všetko sa napokon podarilo zachrániť a Benko s Humburgerom napokon dostali náhradných súperov. Ba čo viac, Jakub Benko zabojuje pred domácim publikom o titul Real Fight proti Joiltonovi Lutterbachovi v hlavnom zápase večera.

 

img

 

Po včerajšom vážení všetko nasvedčovalo tomu, že o zápas príde aj rozbehnutý Dominik Toporcer, ktorý má dve rýchle výhry v rade. Na poslednú chvíľu sa však našiel náhradný súper, ktorým bude slovenský amatérsky MMA bojovník Tomáš Vojtela. S Toporcerom si zmerajú sily pod postojárskymi pravidlami Real Fight a RFA 11 napokon bude mať všetkých 10 zápasov. Sledovať ich môžete na stránke realsport.tv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies