Holanďan De Jong bude pre zranenie chýbať Barcelone niekoľko týždňov

NETKY.SK • 26 September 2023, 13:45 • 2 min
Holanďan De Jong bude pre zranenie chýbať Barcelone niekoľko týždňov

BARCELONA - Holandský futbalista Frenkie de Jong bude pre zranenie pravého členka chýbať Barcelone niekoľko týždňov. Dvadsaťšesťročný stredopoliar utrpel zranenie počas sobotňajšieho 6. kola La Ligy proti Celte Vigo (3:2), keď odohral len 36 minút a vystriedal ho Gavi.

slovakia

left justify in out

De Jong by mohol byť mimo hry päť až sedem týždňov. Môže tak vynechať prvé El Clasico sezóny proti Realu Madrid, ktoré je naplánované na 28. októbra. Informovali o tom španielske médiá.

 

Stredopoliar FC Barcelony hral každú minútu ligy až do svojho prvého striedania v zápase proti Celte v sobotu. De Jong hral všetkých päť predchádzajúcich zápasov ligy a 58 minút v Lige šampiónov, vždy ako hráč v základnej zostave. Hlavná postava v taktickom systéme trénera Xaviho, De Jong tento rok tiež skóroval jeden gól.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Barca Blaugranes
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies