V Banovciach nad Bebravou zabezpečia bezplatný odvoz konárov i lístia

NETKY.SK • 24 Október 2022, 09:54 • 2 min
V Banovciach nad Bebravou zabezpečia bezplatný odvoz konárov i lístia

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Samospráva Bánoviec nad Bebravou opäť zabezpečí v rámci jesennej údržby bezplatný odvoz orezaných konárov a lístia z územia mesta. Informovala o tom radnica v tlačovej správe.

slovakia

left justify in out

Zber konárov a lístia zabezpečí mesto počas októbrových a novembrových pondelkov. "Pracovníci budú konáre zvážať postupne zo všetkých lokalít rodinných domov v rámci celého mesta. Na uloženie konárov budú vyhradené miesta označené informačnou tabuľkou. Občania môžu konáre, prípadne pohrabané lístie a trávu vo vreciach, vykladať vždy až počas víkendu pred plánovaným odvozom," uviedla radnica. Obyvatelia bytových domov, ktorí majú záujem si svojpomocne upraviť okolie domu, môžu mesto požiadať o veľkoobjemové vrecia na zhrabané lístie. "Službu odvozu zeleného odpadu organizuje samospráva v snahe vyjsť v ústrety občanom a zachovať čistotu verejných priestranstiev. Prosíme preto i občanov o ústretovosť, aby nehromadili konáre z orezávania mimo stanovené dni a miesta. Iný odpad odvezený nebude," ozrejmila radnica. Zlikvidovať konáre z orezávania alebo iný zelený odpad mimo stanovený zber môžu obyvatelia kedykoľvek bezplatne na zbernom dvore. Zber konárov v mestských častiach sa uskutoční podľa pokynov predsedu občianskeho výboru alebo poslanca za mestskú časť. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies