Eduard Heger si uctil pamiatku Milana Lasicu a Juraja Kubánku podpisom do kondolenčnej knihy

NETKY.SK • 21 Júl 2021, 07:14 • 2 min
Eduard Heger si uctil pamiatku Milana Lasicu a Juraja Kubánku podpisom do kondolenčnej knihy

BRATISLAVA - Predseda vlády Eduard Heger si uctil pamiatku Milana Lasicu a Juraja Kubánku podpisom do kondolenčnej knihy, ktorá sa nachádza na Ministerstve kultúry Slovenskej republiky.

slovakia

left justify in out

Úrad vlády Slovenskej republiky v mene premiéra a celej vlády ponúkol rodine Milana Lasicu možnosť uskutočniť štátny pohreb. Rodina ponuku ocenila, rozlúčku si však želá ponechať v súkromnej rovine. „Pán Lasica, ostanete navždy v našich spomienkach a srdciach. Svojím životom ste nám zanechali veľký odkaz. Ďakujeme,“ napísal do kondolenčnej knihy Heger.

 

img

 

Súvisiaci článok: Ako prebehne pohreb Milana Lasicu?

 

Ministerstvo kultúry otvorilo 19. júla Dvoranu ministerstva kultúry na podpis kondolenčných kníh. Verejnosť môže vyjadriť sústrasť každý pracovný deň od 9. do 18. hodiny.

 

img

 

Prečítajte si tiež: AKTUALIZÁCIA: Očitý svedok o úmrtí Milana Lasicu! Na udalosť reagovali aj známe tváre

Komik, herec a spevák Milan Lasica zomrel v nedeľu 18. júla večer vo veku 81 rokov na  koncerte s orchestrom Bratislava Hot Serenaders.

 

img

 

Choreograf a spoluzakladateľ Slovenského ľudového umeleckého kolektívu Juraj Kubánka zomrel nad ránom v pondelok 19. júla vo veku 92 rokov.

 

Mohlo by vás zaujať: Ďalšia smutná správa! Zomrel spoluzakladateľ SĽUK-u Juraj Kubánka

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies