Edinson Cavani chce z Paríža odísť, kde je oňho najväčší záujem?

NETKY.SK • 20 Január 2020, 17:47 • 2 min
Edinson Cavani chce z Paríža odísť, kde je oňho najväčší záujem?

PARÍŽ - Uruguajský futbalový útočník Edinson Cavani už nespája svoju hráčsku budúcnosť s Parížom St. Germain. Hviezdny útočník chce opustiť úradujúceho francúzskeho šampióna.

slovakia

left justify in out

Španielsko? 

Najpravdepodobnejšia možnosť prestupu sa naskytá pre Atlético Madrid. Športový riaditeľ PSG Leonardo po nedeľňajšom víťazstve Parížanov 1:0 nad Lorientom vo Francúzskom pohári potvrdil, že Cavani sa na vedenie klubu už obrátil so svojím želaním. Leonardo zároveň priznal záujem španielskeho klubu o onedlho 33-ročného útočníka.

 

img

 

United

Avšak o Cavaniho služby nie je záujem len v Španielsku. Britské médiá skloňujú s týmto uruguajským útočníkom najmä dva kluby u ostrovov. Sú nimi londýnska Chelsea a Manchester United. Obidva celky sú na tom momentálne tak, že by sa im skúsený hrotový útočník do ideálnej zostavy aj hodil. v United po odchode Lukakua do Interu Miláno nespĺňa ani jeden útočník to, čo sa od neho očakáva. Mladý Angličan Greenwood či Francúz Martial nie sú adekvátnymi náhradami.

 

img

 

Chelsea

Podobne je na tom aj Chelsea. Tú trápi už dlhšiu dobu snaha o kúpu toho "správneho" hrotového útočníka. Modrá strana Londýna to mala takto na istotu naposledy ešte za čias Diega Costu, keď aj vyhrali Premier League. Temperamentný Španiel s brazílskou krvou sa však vrátil naspäť do Atlética Madrid. Za ním putoval napokon aj Alváro Marata. V minulej sezóne sa vypoťičaný Higuaín tiež veľmi neosvedčil a tak Blues ani nerozmýšľali o jeho odkúpení. Momentálne je hrotom mladý Abrahám, Giroud sa sťahuje do Interu Miláno. 

 

img

 

Z Neapola do PSG 
Edinson Cavani prišiel do PSG ako najlepší strelec talianskej Serie A v lete roku 2013 z talianskeho SSC Neapol, kde hrával po boku slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka a spolu s Ezequielom Lavezzim tvorili nebezpečné ofenzívne trio. V drese PSG sa stal klubovým rekordérom v počte gólov. Po príchode Maura Icardiho z Interu Miláno však uruguajský zakončovateľ prišiel o stabilné miesto v základnej zostave. Navyše ho dlhšiu dobu trápilo aj zranenie. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies