Eagles Of Death Metal zverejnili nové termíny turné

NETKY.SK • 17 December 2015, 10:18 • 2 min
Eagles Of Death Metal zverejnili nové termíny turné

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Eagles of Death Metal oznámila nové termíny európskeho turné, ktoré prerušili po teroristickom útoku v parížskom klube Bataclan. K tomu došlo 13. novembra počas ich koncertu, pričom si vyžiadal 89 obetí.

slovakia

left justify in out

Eagles of Death Metal sa vrátia do Paríža 16. februára, koncert však odohrajú v Olympii, keďže spomínaný Bataclan dovtedy znovu neotvoria. Fanúšikovia, ktorí boli na pôvodnom parížskom koncerte, budú mať vstup na februárové vystúpenie zdarma. Kapela sa v rámci turné predstaví aj v Rakúsku a Maďarsku. Dvadsiateho februára zahrá v budapeštianskom klube Akvárium a o dva dni neskôr vo viedenskej Arene. Okrem toho sa predstavia napríklad aj v Štokholme, Osle, Záhrebe, Bruseli, Barcelone či Madride.


Eagles of Death Metal vznikli v roku 1998 v kalifornskom meste Palm Desert. Formáciu tvoria Jesse Hughes a Josh Homme, známy aj z kapiel Queens of the Stone Age a Them Crooked Vultures. Dvojica vydala v roku 2004 prvý album Peace, Love, Death Metal a nadviazala naň nahrávkami Death By Sexy (2006), Heart On (2008) a Zipper Down (2015). Na konte majú tiež DVD By Sexy (2006). Na koncertoch s kapelou vystupujú aj Dave Catching, Matt McJunkins, Julian Dorio a Eden Goldino.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies