Dvojgólový Guédé: Vo Frankfurte sme urobili dôležitý krok k záchrane

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 12:08 • 2 min
Dvojgólový Guédé: Vo Frankfurte sme urobili dôležitý krok k záchrane

FRANKFURT - Slovenský futbalový reprezentant Karim Guédé výrazne prispel k dôležitému bundesligovému víťazstvu Freiburgu vo Frankfurte 4:1.

slovakia

left justify in out

Na štadióne Eintrachtu strelil na pozícii podhrotového útočníka dva góly. V 54. minúte po spracovaní prihrávky obišiel aj brankára Aignera a so šťastím poslal loptu do siete. Úspešný večer korunoval vo štvrtej minúte nadstaveného času v druhom dejstve, keď opäť vyšiel zo súboja s Aignerom víťazne a do prázdnej brány spečatil triumf hostí.

 

Freiburg sa naďalej nachádza v zóne zostupu, na 15. priečku Norimbergu však stráca už len jeden bod. "Vo Frankfurte sme urobili dôležitý krok k záchrane, nesmieme však teraz zaspať na vavrínoch. V ďalších kolách musíme zopakovať podobné výkony a tvrdo bojovať. Musíme si veriť, iba vtedy máme šancu dosiahnuť výsledky potrebné na udržanie ligovej existencie," povedal pre oficiálnu klubovú stránku Guédé, ktorý prvýkrát strelil v jednom bundesligovom zápase dva góly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies