Dvoch členov skupiny The Wanted napadol bezdomovec nožom

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 16:06 • 2 min
Dvoch členov skupiny The Wanted napadol bezdomovec nožom

BRATISLAVA - Dvoch členov anglicko-írskej formácie The Wanted napadol v Denveri bezdomovec. Podľa nemenovaných zdrojov portálu TMZ si boli Jay McGuiness a Siva Kaneswaran pred koncertom pozrieť film Transcendencia (2014).

slovakia

left justify in out

Po tom, ako vyšli z kina, si od nich bezdomovec pýtal peniaze. Kaneswaran mužovi dal drobné, no on požadoval viac. Hudobníci odišli, ale bezdomovec ich začal prenasledovať a vytiahol nôž. Muzikanti sa s ním začali postrkovať a napokon sa im podarilo ujsť. Počas incidentu sa nikto nezranil.


The Wanted vznikli v roku 2009. O rok vydali debutový eponymný album, z ktorého pochádzajú single All Time Low, Heart Vacancy a Lose my Mind. Druhý album s názvom Battleground vyšiel v roku 2011 a obsahoval hity Gold Forever, Lightning, Warzone či Glad You Come, ktorý sa umiestnil na prvej priečke britského albumového rebríčka. Zatiaľ posledný počin s názvom Word of Mouth uviedli na trh vlani v novembri. Nahrávka obsahuje single Chasing the Sun, I Found You alebo Walks like Rihanna. Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker a Nathan Sykes začiatkom roka uviedli, že si po aktuálnom Word of Mouth Tour dajú na nejaký čas pauzu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies