Dve nehody s chodcom a cyklistom sa stali v Trnavskom kraji

NETKY.SK • 16 Január 2016, 12:30 • 2 min
Dve nehody s chodcom a cyklistom sa stali v Trnavskom kraji

BRATISLAVA/ TRNAVA - Dve vážne dopravné nehody s chodcom a maloletého cyklistu sa stali dnes ešte pred obedom v Trnavskom kraji. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, v oboch prípadoch sa zrážka s autom skončila s ťažkými zraneniami.

slovakia

left justify in out

Prvá nehoda s 11-ročným cyklistom sa stala na ceste II/507 v okrese Dunajská Streda. Vodič na aute Seat Altea z okr. Dunajská Streda išiel smerom od obce Vrakuň do Gabčíkova. Na rovnom úseku cesty si pravdepodobne z nepozornosti nevšimol na pravej krajnici dvoch cyklistov. Pri zrážke došlo vážne zranil 11-ročného cyklistu z neďalekej obce, ktorého sprevádzal otec. Zraneného chlapca previezli záchranári do dunajskostredskej nemocnice. Presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje.


Druhá nehoda, tento raz s chodcom sa stala dnes skoro ráno v okrese Trnava. V obci Dolné Trhovište z doposiaľ nezistených príčin zachytil vodič Iveca na hlavnom ťahu 25-ročného miestneho muža. Muža s poranením hlavy previezli do nemocnice. Polícia podrobila vodiča z Topoľčian dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. Okolnosti a mieru zavinenia dopravná polícia naďalej zisťuje, dodala Mária Linkešová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies