Dve najväčšie domáce hviezdy v akcii: Fapšo a Ďatelinka sa predstavia už túto sobotu

NETKY.SK • 5 September 2023, 18:00 • 2 min
Dve najväčšie domáce hviezdy v akcii: Fapšo a Ďatelinka sa predstavia už túto sobotu

Veľkú premiéru zažije túto sobotu Považská Bystrica, v ktorej sa akcia bojových umení podobnej veľkosti doposiaľ nikdy nekonala.

slovakia

left justify in out

Turnaj RFA 12 dokopy ponúkne 10 zápasov, pričom posledné dva zaobstarajú považskobystrickí rodáci a jedny z najväčších hviezd organizácie Sebastián Fapšo a Milan Ďatelinka. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk .
Tank na vážení a cesta k odvete. Na záver sobotňajšieho večera sa predstaví v súboji Sebastián Fapšo, ktorý vystupuje pod prezývkou Tank. Nej chcel byť naplno verný, a tak požiadal promotérov, aby jeden skutočný zaobstarali. Na verejnom vážení 8.9. preto Fapšo príde na Tanku a ako daň za toto privilégium nastúpi do konca roka 2024 do MMA zápasu.
Túto sobotu ho v klietke bude čakať bojovník z Čiernej Hory Radovan Vukovič, pre ktorého bude duel s Fapšom premiérou v rámci organizácie. Fapšo má v RFA skóre 3 - 1 a jedinú porážku mu uštedril šampión Joilton Lutterbach. Za predpokladu, že v tomto dueli zvíťazí, s najväčšou pravdepodobnosťou bude jeho ďalším súperom Lutterbach.

Nôž na krku Ďatelinku. Milan Ďatelinka je aktuálne na vlne troch prehier v rade. V rámci RFA neuspel v ani jednom súboji a Nenad Avramovič ako aj Dominik Humburger ho ukončili pred limitom. Ďatelinkova prípadná štvrtá porážka v rade už môže byť obrovská rana na psychiku, z ktorej sa už bude veľmi ťažko zotavovať. Jeho súperom bude Chorvát Ivan Vladimir, ktorý rovnako ako Ďatelinka nikdy nedotiahol zápas do bodového rozhodnutia. Ich stret preto sľubuje veľmi atraktívny duel, ktorý má všetky predpoklady na to, aby sa skončil pred limitom.

Hošek proti grapplerovi. V rámci strednej váhy sa uskutoční aj súboj Hošek vs. Glos, v ktorom sa David Hošek pokúsi prepracovať sa k titulovému súboju proti Dominikovi Humburgerovi. Michal Glos bude robiť všetko pre to, aby nebezpečného boxera dokázal vziať na zem a ukončil jeho titulové nádeje ešte pred súbojom so šampiónom Humburgerom.
Dominik Toporcer nastúpi proti debutantovi v organizácii Adamovi Neupauerovi. Za predpokladu, že Toporcer opäť uspeje, výrazne sa priblížime k dlho očakávanému súboju s Tobiaszom Le. Do akcie sa vracia aj Adam Jakubík, ktorého vyzve Maďar Imre Lorincz. Jediný ženský súboj zaobstarajú Amina Mukhamed a holandská nádej Benita van Rooij.
Publiku v Považskej Bystrici sa predstaví aj Ykos Ibragimov a šancu ukázať sa dostanú aj amatéri v súbojoch Nagy vs. Šajben a Luštiak vs. Nguyen. Podujatie prebehne vo večerných
hodinách v sobotu 9. septembra. Celý turnaj môžete sledovať aj cez platformu PPV.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies