Dve legendy MMA proti sebe v grapplingovom zápase!

NETKY.SK • 7 August 2017, 14:58 • 2 min
Dve legendy MMA proti sebe  v grapplingovom zápase!

BRATISLAVA - Reč je o Danovi Hendersonovi a Kazushim Sakurabom. Ich vzájomný zápas uvidíme na galavečeri organizácie Rizin FF. Zatiaľ ešte nie sú známe ani pravidlá, ani časový limit a ani počet kôl zápasu. Známy je iba dátum podujatia, je to 15. október.

slovakia

left justify in out

Dan "Hendo" Henderson patrí k žijúcim legendám športu, má 46 rokov, jeho posledný zápas prehral s Bispingom na body a odvtedy zavesil rukavice na klinec. Je to zápasník so skóre 35 výhier a 15 prehier, zápasil s menami ako Vitor Belfort, Daniel Cormier, Lyoto Machida, Fedor Emelianenko alebo Anderson Silva. Patrí k ozajstným veteránom, svoju kariéru začal v roku 1997.

 

Od ukončenia kariéry sa už zúčastnil jedného grapplingového turnaja, ktorý organizoval Chael Sonnen s názvom Submission Underground. Na tomto turnaji zápasil s Jonom Jonesom ktorý ho vtedy porazil.

 

Kuzushui "The Gracie Hunter" Sakuraba ukončil svoju aktívnu kariéru v roku 2015, vtedy prehral s Schinyahom Aokitom, bola to vtedy už jeho 4. prehra v rade. Preslávil sa najme koncom deväťdesiatych rokov, kedy porazil najznámejších zápasníkov z rodiny Gracieovcov a to Roylera, Royca, Renza a aj Ryana. Zápasil proti menám ako Wanderlei Silva, Mirko Filipovic alebo Ken Shamrock. Momentálne má 48 rokov a prednedávnom ho zaradili do siene slávy UFC čo nie je hocijaká pocta!

 

Takže fanúšikovia sa majú na čo tešiť, svojich legendárnych miláčikov uvidia zasa zápasiť na Rizin FF7, 15. októbra v Japonskom meste Fukuoka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies