Bývalý špeciálny prokurátor Dušan K. ostáva vo väzbe

NETKY.SK • 12 Máj 2021, 06:30 • 2 min
Bývalý špeciálny prokurátor Dušan K. ostáva vo väzbe

BRATISLAVA - Bývalý špeciálny prokurátor Dušan K. bude väzobne stíhaný aj po podaní obžaloby v jeho prípade na Špecializovaný trestný súd (ŠTS).

slovakia

left justify in out

Ako pre médiá uviedla sudkyňa ŠTS Pamela Záleská, dôvodom je obava z ovplyvňovania svedkov a pokračovania v trestnej činnosti zo strany obžalovaného. Zároveň súd zamietol jeho žiadosť o prepustenie z väzby.

 

img


Záleská dodala, že pojednávanie vo veci Dušana K., ktorý je obžalovaný z prijímania úplatkov a založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, by sa malo na súde začať v júli.

ŠTS zároveň rozhodnutím z pondelka 10. mája ponechal vo väzbe viacerých obvinených v kauze Očistec, vrátane bývalého policajného prezidenta Tibora G., exriaditeľa Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) Petra H. alebo bývalého šéfa protikorupčnej jednotky NAKA Róberta K.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies