Dvaja mladíci napadli v levickom parku 31-ročného muža

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 16:09 • 2 min
Dvaja mladíci napadli v levickom parku 31-ročného muža

LEVICE - Dvaja mladíci z Ladislavovho Dvora napadli v nedeľu 16. júna 31-ročného Levičana. Zaútočili na neho ráno krátko po 4:00 v mestskom parku v Leviciach.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Obaja mladíci muža udierali päsťami a kopali ho. Spôsobili mu ťažké zranenia, z ktorých sa bude podľa predbežnej lekárskej správy liečiť tri mesiace. Zranený muž zavolal po útoku na linku 158 a všetko oznámil, pričom polícia začala po útočníkoch pátrať. Onedlho skončili na policajnom oddelení. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície obvinil z ublíženia na zdraví v súbehu s výtržníctvom spáchaným spolupáchateľstvom 19-ročného Erika a 17-ročného Reného. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na dva roky až päť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies