Ďuricu teší víťazstvo v moskovskom derby bez divákov

NETKY.SK • 4 November 2013, 16:14 • 2 min
Ďuricu teší víťazstvo v moskovskom derby bez divákov

MOSKVA - Ani prázdne tribúny nezastavili futbalistov Lokomotivu Moskva v ceste za ďalším ligovým víťazstvom. V moskovskom derby zdolali Spartak 3:1 a slovenský obranca v službách Lokomotivu Ján Ďurica odohral celý zápas.

slovakia

left justify in out

Hráči Lokomotivu síce nastúpili na svojom štadióne na súboj 15. kola ruskej ligy, ale domácim tímom bol v zápise Spartak Moskva. Stretnutie sa hralo bez divákov, keďže fanúšikovia Spartaka vyvádzali počas pohárového súboja a v tomto zápase dostali zákaz.

"Fanúšikovia na tribúnach chýbali, hrať pred prázdnym hľadiskom nie je ideálne. Naši diváci však boli skvelí. Prišli nás pred zápasom podporiť do tréningového centra. Hrali sme, samozrejme, aj pre nich," vyjadril sa slovenský obranca v službách Lokomotivu Ján Ďurica na svojej internetovej stránke. "Zápas sme zvládli veľmi dobre po taktickej i psychickej stránke. Viedli sme 2:0, dostali sa do hernej pohody a aj keď súper znížil, pridali sme tretí gól a tri body si ustrážili," pokračoval Ďurica.

Lokomotiv má po desiatom víťazstve v sezóne momentálne na konte už 33 bodov. Moskovčania zaostávajú na druhej priečke ruskej najvyššej súťaže len tri body za lídrom z Petrohradu. "Som rád, že sa nám darí, znížili sme aj stratu na vedúci Petrohrad. Verím, že v tomto ročníku, ak budeme podávať takéto výkony naďalej, máme šancu bojovať o titul," myslí si Ďurica, ktorý nechýba v nominácii Jána Kozáka na blížiaci sa prípravný zápas proti Poľsku (15. 11.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies