Duo Ricco a Claudia zverejnili videoklip ku coveru skladby Můj Čas, známej zo seriálu Sanitka

NETKY.SK • 12 Jún 2017, 14:23 • 2 min
Duo Ricco a Claudia zverejnili videoklip ku coveru skladby Můj Čas, známej zo seriálu Sanitka

BRATISLAVA - Slovenská spevácka dvojica Richard Šarközi alias Ricco a Klaudia Farkašová, známa jednoducho ako Claudia, zverejnila v nedeľu večer videoklip ku coveru piesne Můj Čas (1984), ktorý nahrali spoločne s jedným z jej pôvodných interpretov, spevákom Stanislavom Hložkom.

slovakia

left justify in out

Ricco a Claudia sa zo stretnutia a spolupráce s Hložkom veľmi tešia. „Práca na pesničke bola úžasná, ako po ľudskej, tak aj po profesionálnej stránke. Túto pesničku som chcela spievať už ako dieťa. Vtedy mi ani vo sne nenapadlo, že sa mi tento sen aj splní a ešte s bonusom, že sme mali tú česť pracovať aj s pánom Hložkom,“ povedala Claudia .

Pieseň nahrali v štúdiu v Seredi, kde nakrúcali aj videoklip. „Chceli sme ponechať pôvodný koncept celej skladby. Pesnička bola napísaná k seriálu Sanitka, čím je vlastne jej pointa zrejmá, no pre mňa má aj trošku rozsiahlejší význam - a to, že vôbec nemáme v tomto rýchlom svete toľko času, koľko si myslíme. Treba si vážiť všetko, čo máme, hlavne zdravie a ľudí, ktorí obetujú seba, svoj čas a energiu len na to, aby vám pomohli," poznamenala Claudia. "Klip sme nakrúcali v ateliéri v Seredi a použili sme doň aj niekoľko ilustračných záberov Bratislavy,“ uviedla speváčka.

Skladbu Můj Čas Ricco a Claudia prinesú i na pripravovanom albume, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta v septembri.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies