Dukla Trenčín sa dohodla do konca sezóny s Denisom Rehákom

NETKY.SK • 29 Október 2015, 13:29 • 2 min
Dukla Trenčín sa dohodla do konca sezóny s Denisom Rehákom

TRENČÍN - Defenzívu hokejového tipsportligistu Dukla Trenčín vystužil Denis Rehák. Tridsaťročný bek sa dohodol s materským klubom na pôsobení do konca prebiehajúcej sezóny.

slovakia

left justify in out

Hoci Rehák hokejovo vyrástol práve pod Čákovým hradom, dres A-tímu si dosiaľ ešte neobliekol. Uplynulé dve sezóny odohral v Irtyši Pavlodar, s ktorým sa v ročníku 2013/2014 stal kazašským šampiónom. "Dohodli sme sa do konca sezóny, Denis už má vybavený transfer, takže môže nastúpiť už v piatok v Košiciach. Očakávame od neho, že nám pomôže vystužiť zadné rady, hlavne z pohľadu fyzickej hry, ale aj hry v presilovkách," povedal na oficiálnom webe Dukly tréner a zároveň generálny manažér Ján Kobezda.

 

Tridsaťročného Reháka draftoval v roku 2003 v 7. kole z 212. miesta NY Islanders. V zámorí však strávil len jeden rok, keď v sezóne 2003/2004 pôsobil v nižšej juniorskej súťaži WHL v drese Prince George Cougars. Ročník dohral v juniorke Dukly Trenčín a následne sa cez českú druhú ligu vrátil na Slovensko ako hráč Liptovského Mikuláša. Od sezóny 2009/2010 pôsobil štyri roky vo Vítkoviciach, následne ďalšie dva v Pavlodari.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies