Duda po rozhovore s trénerom verí, že hra Herthy mu bude sedieť

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 07:01 • 2 min
Duda po rozhovore s trénerom verí, že hra Herthy mu bude sedieť

BERLÍN - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda vyjadril presvedčenie, že mu veľmi vyhovuje herný štýl jeho nového zamestnávateľa Hertha Berlín. Do Nemecka prestúpil z poľskej Legie Varšava, podpísal kontrakt na päť rokov a oblečie si dres s číslom 10.

slovakia

left justify in out

"Ponuka Herthy bola konkrétna a vidina pôsobenia v tomto meste lákavá. Môžem sa tu futbalovo rozvíjať a podieľať sa na úspechoch. Pomohol mi rozhovor s trénerom, sedí mi herný prejav, akým sa chce prezentovať Pál Dárdai. Musím sa začleniť do tímu a prejaviť vlastné silné stránky. Najradšej hrám na poste desiatky, môžem tam využiť svoje kombinačné schopnosti. Ani na kraji a v streľbe to nie je zlé, určite však chcem zlepšiť ľavačku," povedal Duda na oficiálnej internetovej stránke berlínskeho klubu.

 

Na ofenzívneho stredopoliara čaká zoznámenie s tréningovým zariadením a Olympijským štadiónom. V súvislosti s transferom sa zhováral s krajanom a reprezentačným spoluhráčom Petrom Pekaríkom, ktorý za Herthu nastupuje od roku 2012: "V predstihu sme sa nestihli príliš porozprávať, ale keď prišlo na lámanie chleba, dal mi výhradne pozitívne referencie. Poznám aj Čecha Vladimíra Daridu, oni dvaja budú kľúčom k adaptácii."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies