Duda má svalový problém, po konzultácii necestoval do Dánska

NETKY.SK • 18 September 2015, 09:32 • 2 min
Duda má svalový problém, po konzultácii necestoval do Dánska

VARŠAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda absentoval v zostave Legie Varšava vo štvrtkovom stretnutí D-skupiny Európskej ligy 2015/2016 na trávniku dánskeho FC Midtjylland.

slovakia

left justify in out

"Mám problémy so zadným stehenným svalom na pravej nohe. Na vine nie je nijaké zranenie, len ma to začalo bolieť. Po konzultácii s trénerom sme sa dohodli, že neodcestujem na zápas. Uvidíme, či v nedeľu stihnem najbližší ligový duel v Chorzówe," uviedol vo štvrtok večer pre agentúru SITA 20-ročný záložník.


Poľský tím s Dušanom Kuciakom v bránke odštartoval skupinovú fázu EL prehrou v Herningu 0:1. "Pozeral som to, bol to vyrovnaný zápas. Škoda nešťastného vlastného gólu Kucharzyka. Ešte je však pred nami veľa zápasov a treba myslieť pozitívne," uzavrel Ondrej Duda, ktorý by v 2. kole Európskej ligy mohol 1. októbra doma čeliť krajanovi Marekovi Hamšíkovi a jeho SSC Neapol.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies