Duda je v kádri Legie na zápas o Superpohár

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 16:51 • 2 min
Duda je v kádri Legie na zápas o Superpohár

VARŠAVA - Slovenský futbalista Ondrej Duda, ktorý je blízko prestupu do Interu Miláno, nechýba v kádri Legie Varšava na piatkový zápas o poľský Superpohár v Poznani proti Lechu.

slovakia

left justify in out

Rokovania o transfere sa predlžujú a hoci rodák zo Sniny nehral za víťaza Poľského pohára prípravné zápasy, v piatok by sa mohol objaviť na ihrisku.

"Ondrej je mladý a talentovaný futbalista. Ak môže ísť do kvalitného klubu za dobré peniaze, nemôžete povedať nie. Je to prirodzené. Na prestup je ešte dostatok času," uviedol tréner Legie Henning Berg. Súboj o poľský Superpohár by malo sledovať 40-tisíc divákov. 

 

Ondrej Duda stále nevie, kde bude pôsobiť v nastávajúcej sezóne a najbližšej budúcnosti. Jeho už dávnejšie avizovaný transfer do talianskeho klubu Inter Miláno ešte nie je definitívne spečatený a uzavretý, keďže tímy sa zatiaľ nedohodli na odstupnom. 

 

Ondrej Duda prestúpil vo februári 2014 z MFK Košice do Legie Varšava, kde len nedávno predĺžil platnosť svojho kontraktu do 30. júna 2019. Napriek tomu je o trojnásobného slovenského reprezentanta (v najcennejšom drese skóroval zatiaľ raz - 31. marca 2015 rozhodol o výhre SR v prípravnom dueli proti Česku v Žiline /1:0/, pozn.) veľký záujem, ten v minulosti či v ostatnom období prejavili napríklad SSC Neapol, Newcastle United, FC Everton, Aston Villa, FC Southampton, Benfica Lisabon, Borussia Dortmund, 1. FC Kolín nad Rýnom, Hannover 96, VfL Wolfsburg či Bayer Leverkusen. "Čerstvo" sa podľa poľských zdrojov objavil interes jedného z menovaných klubov - Kolína nad Rýnom. Tím "capkov" obsadil v uplynulej sezóne 12. miesto v I. bundeslige a dres tohto nemeckého mužstva si oblieka aj ďalší reprezentant SR Dušan Švento. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies