Duda, Jakubko či Jurčo na charitatívnom podujatí v Prešove

NETKY.SK • 29 December 2015, 12:36 • 2 min
Duda, Jakubko či Jurčo na charitatívnom podujatí v Prešove

PREŠOV - Futbalisti, hokejisti a umelci z mužstva futbalových zázrakov MUFUZA si v prešovskej Mestskej športovej hale v rámci športovo-charitatívneho podujatia zahrali na exhibičnom turnaji, ktorého výťažok smeroval do detských domovov a nemocníc.

slovakia

left justify in out

V šarišskej metropole nechýbal ani prezident Únie ligových klubov (ÚLK) Ivan Kozák. "Fortuna liga už dlhodobo je partnerom tohto projektu, v podstate najväčšej charitatívnej akcie svojho druhu. Tieto slová sa opäť potvrdili, veď tribúny boli plné a ľudia veselí. Som rád, že sme ich trochu pozabávali. Keď sme videli, akú silu a vôľu bojovať a žiť majú choré deti alebo aké sú osudy detí z domovov, znovu sme si uvedomili, že naša pomoc je najmenej, čo pre ne môžeme urobiť," povedal na oficiálnom fortunaligovom portáli Ivan Kozák.


Jednou z najväčších hviezd bol ofenzívny stredopoliar varšavskej Legie Ondrej Duda: "Nemám problém prísť a podporiť takúto akciu. Zabavil som sa najmä v stretnutí s hokejistami, ktorí však ukázali veľké kvality a víťazstvo sme na našu stranu strhli až v závere." Objavil sa tiež Dudov spoluhráč z národného A-tímu SR Martin Jakubko. "Bol som tu druhýkrát a prídem zas. Páči sa mi myšlienka, aj diváci si prišli na svoje. Bolo takmer vypredané a všetci sa zabávali. Aj my ako aktéri sme v Prešove mali pozitívny zážitok. Pokiaľ tým zároveň môžeme pomôcť, je to dokonalé. Nie každý má šťastie behať, skákať a radovať sa zo života naplno. Aspoň malou troškou sme mohli deťom spraviť radosť," uviedol urastený zakončovateľ MFK Ružomberok.


"Rovnako som tu druhýkrát, premiérovo v tejto hale. Okrem pomoci tým, čo to potrebujú najviac, nás všetkých teší, že sa môžeme po dlhom čase zísť a zabaviť. Nečakal som, že narazím na Dávida Gubu či Jozefa Dolného. Počas sezóny sa príliš nevidíme, cez sviatky chceme byť s rodinami, takže aspoň v Prešove sme si exhibične zahrali spolu," dodal útočník FC DAC 1904 Dunajská Streda Pavol Jurčo.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies