Duda a Lobotka budú zrejme v zime meniť dresy

NETKY.SK • 9 Január 2020, 20:38 • 2 min
Duda a Lobotka budú zrejme v zime meniť dresy

Ondrej Duda je už dlhšiu dobu v berlínskej Herthe nespokojný. Nehráva tak akoby si želal a zmena trénera počas sezóny tomu neijako nepomohola. pre spokojnosť oboch strán preto minimálne na polroka zmení dres. Talianske médiá zase vypúšťajú správy o prestupe Stana Lobotku.

slovakia

left justify in out

Príchod do Premier League

Hosťovanie v anglickom klube Norwich City bez možnosti uplatnenia opcie na trvalý prestup. Také bude podľa webu tagesspiegel.de riešenie situácie slovenského futbalového stredopoliara Ondreja Dudu v nemeckej Herthe Berlín.

 

img

 

Situácia v Norwichi

Nemecké médiá spočiatku špekulovali, že ofenzívny univerzál by mohol zakotviť vo Fortune Düsseldorf, no napokon z toho podľa všetkého bude účastník anglickej Premier League. V nej sa Norwich City momentálne nachádza na poslednom mieste s mankom siedmich bodov na prvú priečku nad čiarou zostupu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ 👊

Príspevok, ktorý zdieľa Norwich City FC (@norwichcityfc),

 

Minuloročná sezóna bola najlepšia

Duda prišiel do Berlína z Legie Varšava v lete 2016. V prvom roku si zahral len v troch súbojoch. V ďalšej sezóne to bolo z pohľadu počtu štartov lepšie, na jeho konto pribudlo 17 ligových zápasov s jedným gólom. Zatiaľ posledná sezóna bola pre Dudu najvydarenejšia - v 32 bundesligových stretnutiach zaznamenal 11 gólov a na ďalších šiestich sa podieľal prihrávkami.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good team performance with unlucky end ❗️

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Duda (@dudao_10),

 

Lobotka mieri do Talianska

SSC Neapol sa podľa talianskeho portálu calciomercato.com dohodol so Celtou Vigo na výške prestupovej sumy za slovenského futbalového reprezentanta Stanislava Lobotku. Zo Španielska by mal prísť za 20 miliónov eur, čiastka sa môže zvýšiť o ďalších 4 až 5 miliónov vďaka bonusom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#finally#back😍🙏🏻

Príspevok, ktorý zdieľa Stanislav Lobotka Official (@stanleylobotka37),

 

Už len formality

Prezident SSC Aurelio De Laurentiis sa ešte musí s predstaviteľmi Celty dohodnúť na splátkovom kalendári, môže trvať tri, štyri roky, kým na účet španielskeho klubu poputuje celá suma.

 

img

 

Pomoc od slovenského kapitána

Dvadsaťpäťročný stredopoliar prišiel do Viga v roku 2017 z dánskeho FC Nordsjaelland za 4 milióny eur. Podarilo sa mu etablovať sa v základnej zostave, v Španielsku odohral celkovo 90 zápasov bez streleckého zápisu. V tejto sezóne nastúpil v 17 ligových dueloch. Lobotku odporučil do Neapola bývalý kapitán "Partenopei" Marek Hamšík.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un altra vittoria importantissima 💪💪 Goal e grinta ⚽️👊 💙FORZANAPOLI💙

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Hamšík (@marek_hamsik_17_official),

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies